Email marketing

Email marketing

Mnogi danas imaju krivu predodžbu za email marketing. Uvriježena je misao da je email marketing prošlost i da jednostavno više ne postoji. Kada bismo zastali i razmislili shvatili bismo da email marketing danas donosi mnogo više nego što mi možemo vidjeti.

Danas se smatra da bez socijalnih mreža jednostavno nema posjetitelja i potencijalnih kupaca. Moram vas razuvjeriti jer ako posjedujete mobilni telefon morate imati email adresu. Prilikom postavljanja telefona morate imati email kako biste izvršili postupak do kraja. Što kada bi imali mogučnost pristupiti svim tim ljudima sa konkretnom ponudom? Koliko bi iznosila cijena kampanje putem email marketinga u odnosu na npr Facebook oglašavanje?

Kao što možete vidjeti email marketing je jednostavno i jeftino oglašavanje ako to radite pametno. Također utjecan email marketinga je puno veći u odnosu na Facebook ili Google oglašavanje jer je ciljano a samim time možemo stvarati drugačiji pristup klijentu u odnosu na socijalne mreže.

Statistike naših klijenata

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Koristi email marketing 97%
Cijena emai 80%
Strategic Consulting 70%
Analyzing 62%
  • Facebook
  • Google
  • Email

Navedeni grafikon prikazuje prosječnu cijenu klika za sve naše korisnike. Kao što možete primjetiti cijena u Facebook i Google oglašavanju se korigira u odnosu na tržište i potražnju koja nastaje u određenom vremenu. Email marketing nikada nema oscilacija jer cijena dostave emaila je zanemariva u odnosu na cijenu klika od strane korisnika u Google i Facebook oglašavanju.

Prednosti email marketinga

Cijena usluge

Cijena slanja email poruka je zanemariva, također cijena se ne mijenja u odnosu na druge tvrtke na tržištu.

Brzina postavljanja usluge

Usluguje je jednostavno brzo postaviti. Sve što trebate napraviti je podesiti par parametara i spremni ste za prvo reklamiranje svoje usluge ili proizvoda.

Mogučnost personalizacije

Prilikom slanja svakog emaila možete isti optimizirati. Također postoji bezbroj mogučnosti uvjeta npr. ako je netko kliknuo na košaricu da se proslijedi specifičan email. Prilikom ostalih usluga marketinga tako nešto nije moguće napraviti.