SEO Optimizacija

SEO Optimizacija

Uobičajeno pitanje naših klijenata je dali trebaju SEO? Pitanje ujedno daje i odgovor. Svaka web stranica koja je napravljena za prodaju ili oglašavanje na internetu treba imati SEO optimizaciju.

SEO optimizacijom se postiže dugoročni cilj koji se učestalo zanemaruje. Ako imate kvalitetan SEO nakon 3-6 mjeseci reklamiranja svoje stranice određenim metodama imat ćete web stranicu na prvoj stranici Google-a što ujedno znači i besplatni promet.

Ako niste do sada razmišljali na ovaj način svakako to probajte. SEO ujedno znači i besplatni promet na vašoj stranici samo je potrebno određeno vremensko razdoblje da ga dobijete.

Service stats & Charts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Market Research 90%
Sales Services 80%
Strategic Consulting 70%
Analyzing 62%
  • Marketing
  • Consulting
  • Forex

We react quickly and confidentially to safeguard assets and reputation, resolve matters with minimum disruption to the business and mitigate recurrences by recommending effective controls. Our approaches enable us to efficiently gather facts, analyze the issues.

Prednosti SEO optimizacije

Dugoročni marketing

Prilikom postavljanja SEO optimizacije rezultati dolaze nakon nekoliko mjeseci. Jednom kada se postavi SEO i kada se aktivno radi na istome rezultati ostaju dugoročni. Zamislite da jednom dospijete na prvu stranicu za određeni pojam, broj upita koji ćete imati rasti će jer danas mali broj posjetitelja ide na drugu ili treću stranicu googlea.

Cijena usluge

Velika prednost SEO optimizacije je da cijena kroz duži vremenski period može biti manja. Jednom kada je analiza napravljena i postavljen je SEO, “održavanje” stranice i SEO statusa je minimalni trošak u odnosu na broj posjetitelja stranice koji ćete imati.

Personalizirana pretraga

Prilikom postavljanja SEO optimizacije može se raditi istovremeno na nekoliko različitih pojmova. Npr. ako imamo stranicu “O nama” možemo je pozicionirati na googlu za određeni pojam, a stranicu “Proizvodi” možemo pozicionirati za drugi pojam.